Radu Butufei

Radu Butufei

E-Commerce Manager
Carrefour Romania

Recent absolvent al programului Executive MBA din cadrul Vienna University of Economics and Business, Radu Butufei are o experienta de peste 16 ani in industriile de retail, telecom si media, atat din Romania, cat si din strainatate.

Din 2011 s-a alaturat Carrefour Romania unde ocupa functia de E-commerce Manager, pozitie din care a creat de la zero, impreuna cu o echipa de 16 persoane, prima platforma de comert online a unui hipermarket din Romania - www.carrefour-online.ro.

Radu a lucrat peste 7 ani la HBO, atat la birourile din Bucuresti (Business Affairs Manager, 1997 – 2000, Sales, Marketing & PR Director, 2006 - 2010), cat si din Budapesta (Business Affairs Associate, 2002). Intre 2000 si 2001 a coordonat, din pozitia de International Business Manager la ALFY Inc., in New York, operatiunile companiei pe pietele din Coreea de Sud, China, Taiwan, Israel si Portugalia. La Bucuresti, intre 2002 si 2006 a ocupat diverse pozitii in cadrul RCS & RDS, GTS Telecom si Chainsaw Europe Studios, iar in 2010 a deschis Crocs Store Romania, primul magazin cu exclusivitate in mediul online, al brandului, in Romania.

Vrei sa participi?

Iti garantam 2 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Inscrie-te acum! →

Urmareste-ne