Ekaterina Savchenko

Ekaterina Savchenko

Director de Marketing
Synqera LLC

Ekaterina Savchenko si-a inceput activitatea in cadrul start-up-ului din domeniul tehnologiei Synqera in anul 2012 ca director de marketing, aducand experienta sa in finante, business si brand management.

Ekaterina a lucrat anterior, timp de 10 ani, in cadrul unor multinationale precum Carlsberg si IKEA si a gestionat platforma de sponsorizare a Ligii Campionilor UEFA a UniCredit.

Ekaterina Savchenko detine un master in economie in cadrul Institutului de Finante si Economie din Kazan. Ulterior a urmat cursurile Scolii de Business din cadrul Universitatii Bologna, obtinand un MBA in finante si retail banking.

In prezent Ekaterina este responsabila de lansarea la nivel global a produselor Synqera, destinate personalizarii comunicarii multichannel companie-consumator in industria de retail.

Synqera LLC

Synqera este un start-up din domeniul tehnologiei, fondat in urma cu 3 ani la Saint Petersburg. In luna martie a acestui an compania a deschis o filiala in New York. Echipa este formata din 29 de angajati.

Una dintre inovatiile Synqera consta intr-un instrument prin care retailerii pot ‘citi’ emotiile si preferintele consumatorilor si astfel pot personaliza si mai mult experienta cumparaturilor.

Vrei sa participi?

Iti garantam 2 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Inscrie-te acum! →

Urmareste-ne