Lucian Aldescu

Lucian Aldescu

CEO
DPD Romania

Lucian Aldescu este in prezent CEO al companiei de curierat DPD Romania. El si-a inceput cariera in domeniul transporturilor si logisticii incepand cu 1994, ca logistic manager, in cadrul companiei belgiene Eculine. In 1997 fondeaza, alaturi de James Gray-Cheape, Pegasus Courier, compania care a fost achizionata in 2008 de catre grupul GeoPost – Yurtici Cargo si a preluat numele de DPD.

Lucian Aldescu este absolvent al programului de MBA Tiffin University si a fost presedinte al A.O.C.R. (Asociatia Operatorilor de Curierat din Romania) in perioada 2009-2011.

DPD Romania

DPD este unul dintre principalii furnizori de servicii de coletarie din Europa, ceea ce face din companie un partener de incredere al oricarei afaceri.

Compania este parte a retelei DPD International – care are o experienta de peste 40 de ani in domeniu si, de asemenea, experti pe piata interna.

In Romania, DPD este unul dintre principalii furnizori de coletarie si prima companie care a oferit serviciul de livrare “same day” in Bucuresti.

Vrei sa participi?

Iti garantam 2 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Inscrie-te acum! →

Urmareste-ne