Bill McCarthy

Bill McCarthy

CEO EMEA
ShopperTrak

Bill McCarthy s-a alaturat echipei ShopperTrak in 2009 ca Chief Technology Officer, pozitie din care a avut un rol esential in dezvoltarea unei serii de produse inovative pentru crearea unui sistem de referinta, cuantificarea traficului de clienti si analiza in interiorul magazinelor, inainte de a fi numit CEO pe EMEA in august 2013. Anterior venirii sala la ShopperTrak, el a petrecut 9 ani ca vice-presedinte si CEO in cadrul companiei ShopLocal din Chigaco, lucrand cu unii dintre cei mai mari retaileri din SUA. El a contribuit la dezvoltarea companiei: de la un start-up la un lider al industriei, furnizand solutii de advertising online.

Bill a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica de la Universitatea din Notre Dame.

ShopperTrak colecteaza si analizeaza traficul pietonal din magazine, pune impreuna perioadele si datele demografice ale cumparatorilor pentru a identifica oportunitati pentru retaileri si proprietari de centre comerciale. Branduri renumite din intreaga lume se bazeaza pe serviciile si analizele companiei, care are peste 60.000 de dispozitive in administrare si numara anual miliarde de cumparatori din 90 de tari. Compania detine infrastructura necesara pentru a oferi informatii de business importante in optimizarea operatiunilor si in masurarea eficientei cu scopul de a creste profitabilitatea.

Vrei sa participi?

Iti garantam 2 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Inscrie-te acum! →

Urmareste-ne