Zsofia Megyeri

Zsofia Megyeri

Research Analyst for Hungary, Romania and Bulgaria
Euromonitor International

Zsofia Megyeri, research analyst pentru Ungaria, Romania si Bulgaria Euromonitor International

Zsofia Megyeri s-a alaturat echipei Euromonitor International in 2011, in calitate de research analyst pentru Ungaria.

In prezent, Zsofia coordoneaza proiecte de cercetare pentru pietele de consum din Bulgaria si Ungaria, cu focus pe industrii precum produsele de ingrijire personala, tutun, bauturi alcoolice sau alimente.

Zsofia Megyeri este licentiata in economie.

Euromonitor International

Euromonitor International este unul dintre cele mai importante nume din cercetare privind industria de consum. In calitate de companie independenta, ofera informatii detaliate cu privire la orice regiune, tara, categorie sau canal de vanzare.

Euromonitor International are sediul central la Londra si birouri in Chicago, Singapore, Shanghai, Vilnius, Santiago, Dubai, Cape Town, Tokyo, Sydney, Bangalore si São Paulo. Echipa este formata din peste 800 de analisti in 80 de tari.

Vrei sa participi?

Iti garantam 2 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Inscrie-te acum! →

Urmareste-ne