Milos Ryba

Milos Ryba

Director de Cercetare
Planet Retail

Milos Ryba este Director de Cercetare in cadrul biroului din Londra al Planet Retail, el coordonand echipa de piete emergente a companiei. Milos analizeaza sectorul de retail al pietelor emergente de mai multi ani. Cu regularitate, Milos are prezentari la conferinte importante din Europa si Asia si este editor contributor la publicatii din Europa si SUA pe subiecte variate de retail.

Compania Planet Retail a fost infiintata in 1995 si pana in 2003-2004 branduri mari ca Tesco sau Wal-Mart au devenit clientii companiei, iar pana in 2009, 80% dintre cele mai mari companii din FMCG foloseau serviciile Planet Retail. Din 2012, compania face parte din 4C Group, una dintre cele mai mari afaceri digitale din zona cercetarii de piata. Planet Retail este cel mai important furnizor de cercetari de piata digitale din lume. Misiunea companiei este sa ajute afacerile sa descopere oportunitati si sa ia decizii care transforma potentialul in profit.

Printre clientii Planet Retail se numara Wal-Mart, Tesco, Grupul Carrefour, Bacardi, Heineken, Unilever, Canon, Cisco sau IBM.

Vrei sa participi?

Iti garantam 2 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Inscrie-te acum! →

Urmareste-ne