Adrian Zanfir

Adrian Zanfir

Online Marketing Manager
Altex Romania

De 6 ani Adrian Zanfir implementeaza cu succes strategii de promovare a companiilor in mediul online. Adrian este un early adopter in ceea ce priveste trendurile in digital, cu precadere din domeniul retail. Implicarea in timp real, testarea si imbunatatirea performantelor activitatii online din cadrul companiilor si agentiilor in care a lucrat, se traduce prin experienta extensiva a lui Adrian in zonele de e-mail marketing, online customer behaviour, strategy, usability, social media si business development.

Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia, cu peste 74 de magazine deschise in Romania si magazinul online www.altex.ro.

Vrei sa participi?

Iti garantam 2 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Inscrie-te acum! →

Urmareste-ne