Workshopuri

Workshop-urile RetailArena se vor concentra pe dezbateri si prezentari nisate ale celor mai importante provocari ale industriei.

Vei afla informatii de ultim moment din domeniul retailului, idei noi pentru timpuri noi, mai multe despre aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu.

Vrei sa participi?

Iti garantam 2 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Inscrie-te acum! →

20 Noiembrie 2013

09:30

Inregistrarea participantilor

10:00

Pret bilet:
39 EUR

Merchandising: cum folosesti datele de trafic din magazine pentru a-ti maximiza profitul

Specialistii in domeniu vor detalia care sunt punctele esentiale pentru a-ti defini o strategie eficienta in cazul vanzarilor multichannel, analizand atat elementele de care trebuie sa tii cont in vanzarile in-store, online si multichannel si cum felul in care clientul tau navigheaza prin magazin poate sa iti aduca vanzari mai mari. Workshopul este partial in limba engleza.

Speakeri: Bill McCarthy, Ioana Mucenic

Pret bilet:
39 EUR

Factorul wow in packaging - design si materiale noi pentru ambalaje

Un nou tip de client, noi tipuri de ambalaje. Specialistii vor analiza piata de packaging atat din punctul de vedere al costurilor, cat si al statement-ului de mediu si imagine.

Speakeri: Irinel Ionescu, Miron Biscarean

12:30

Pret bilet:
39 EUR

Marketing cu valoare adaugata: cum te diferentiezi de competitie

Companii care au venit in ultimul an cu inovatii in zona de servicii in retail vor prezenta importanta pe care “valoarea adaugata” o va avea din ce in ce mai mult in retailul autohton in contextul unei competitii din ce in ce mai mari. Workshopul este partial in limba engleza.

Speakeri: Ekaterina Savchenko, Andrei Brad

Pret bilet:
39 EUR

Marketing online, going mobile

Pe masura ce smartphone-ul devine un accesoriu din ce in ce mai utilizat, zona mobile va avea un rol din ce in ce mai mare in strategia de marketing a companiilor. Cum integrezi zona mobile in strategia ta si cum ajungi la un nou nivel in domeniu.

Speakeri: Maia Novolan, Adi Popescu, Ioana Filip

15:30

Pret bilet:
39 EUR

Primii pasi in eCommerce. Cum pui la punct un magazin online?

Pe parcursul dezbaterii specialisti si antreprenori din domeniu vor detalia si analiza ABC-ul unui magazin online cu accent pe elementele de infrastructura esentiale pentru bunul mers al unui astfel de proiect.

Speakeri: Marius Ghenea, Radu Vilceanu

Pret bilet:
39 EUR

Cum ajung producatorii in marile lanturi comerciale?

Calitate, cantitate, standardizare. Ce asteapta retailerii de la producatorii romani si cum pot ajunge mai multe produse made in Romania in marile lanturi. Sunt magazinele de cartier ale marilor branduri o piata de desfacere mai usor de atins pentru producatorii romani de legume si fructe?

Speakeri: Delia Nica, Avraham Marian Cioceanu


Speakeri →