Corina Cimpoca

Corina Cimpoca

Founder @ MKOR Consulting

Corina Cimpoca este un profesionist cu peste 10 ani de experienţă în marketing şi cercetare de piaţă. Corina a absolvit un MBA la Cotrugli Business School, are un masterat în Relații Publice la UBB Cluj-Napoca și este licențiată în Ştiinţe Politice la UBB Cluj-Napoca. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu mai multe organizaţii în calitate de manager de marketing şi a iniţiat mai multe proiecte antreprenoriale.

Începând din 2013, Corina conduce MKOR Consulting, agenția de Market Opportunity Research. MKOR oferă servicii de cercetare de piață constând în studii de consumator (satisfacţia clienţilor, segmentarea și profilul publicului-ţintă), inteligență competitivă (analiza concurenţei, mystery shopping B2B), precum și studii de oportunitate pentru pieţe noi.

Începând din 2016, MKOR Consulting a început realizarea și publicarea unor studii de piață proprii, cele mai cunoscute fiind Trenduri în Marketingul Digital și Retail (2017 & 2018), Profilul Liderului din România (2017) și Branduri Ambasador ale României (2017). Studiile publicate de MKOR pot fi downloadate gratuit de pe site-ul agenției (https://mkor.ro/studii-piata-mkor/).Vezi restul speakerilor