Mariana Bradescu - Constantinescu

Mariana Bradescu - Constantinescu

Managing Partner @ PIATRAONLINE

Mariana Bradescu-Constantinescu este Managing Partner in cadrul PIATRAONLINE, co-fondatorul companiei Rock Star Construct si moderatorul emisiunii Inspiring Stories, o emisiune bilunara difuzata pe pagina de facebook PIATRAONLINE. Business-ul cu piatra naturala s-a dezvoltat in mod considerabMariana Bradescu-Constantinescu, este Managing Partner in cadrul PIATRAONLINE, co-fondatorul companiei Rock Star Construct si moderatorul emisiunii Inspiring Stories, o emisiune bilunara difuzata pe pagina de facebook PIATRAONLINE. Business-ul cu piatra naturala s-a dezvoltat in mod considerabil in cei 11 ani de activitate, in prezent desfasurandu-si activitatea atat in online, www.piatraonline.ro, cat si offline, prin intermediul unui showroom interior de 1.000 mp si un pavilion expozitional exterior de peste 800 mp avand peste 300 de modele de piatra naturala, in plin sector 1 al capitalei.
Mariana Bradescu-Constantinescu a inteles ca alegerea unei texturi de piatra tine de inspiratie si poate transforma total spatiul in care este integrata. Asa s-a transformat showroomul PIATRAONLINE dintr-un simplu depozit intr-un hub creativ care sustine initiative valoroase de design. Brandul este un accelerator de inspiratie deschis oricui are nevoie de un loc de joaca pentru a-si duce ideile mai departe.
il in cei 11 ani de activitate, in prezent desfasurandu-si activitatea atat in online, www.piatraonline.ro, cat si offline, prin intermediul unui showroom interior de 1.000 mp si un pavilion expozitional exterior de peste 800 mp avand peste 300 de modele de piatra naturala, in plin sector 1 al capitalei.
Mariana Bradescu-Constantinescu a inteles ca alegerea unei texturi de piatra tine de inspiratie si poate transforma total spatiul in care este integrata. Asa s-a transformat showroomul PIATRAONLINE dintr-un simplu depozit intr-un hub creativ care sustine initiative valoroase de design. Brandul este un accelerator de inspiratie deschis oricui are nevoie de un loc de joaca pentru a-si duce ideile mai departe.Vezi restul speakerilor