Retailarena

POWERED BY

retailAboveCorona: Retailing in times of crisis

27 - 28 octombrie

Hybrid conference by IC Virtual Events

retailArena - retailAboveCorona: Retailing in times of crisis.

retailArena 2020 - retailAboveCorona: Retailing in times of crisis este evenimentul de referință care se concentrează pe impactul pandemiei de Covid-19 în industria de retail, FCMG și eCommerce, pe schimbările aduse în comportamentul de consum, dar și oportunitățile generate la scară largă.

Cum s-au adaptat retailerii noii realități economice și de consum? Ce măsuri au luat producătorii pentru a răspunde noilor nevoi ale consumatorilor? Cât de mult a accelerat pandemia anumite trenduri? Câte ar fi trebuit să fi fost deja adoptate de retaileri și să fi devenit noua normalitate? Care sunt noile tendințe care apar ca rezultat al pandemiei și în ce masură le putem anticipa în contextul schimbărilor dramatice de la o zi la alta? Ce strategii și soluții au adoptat comercianții pentru a rămâne relevanți și ce se prefigurează în viitor în industria de retail? Mai au insemnătate strategiile de sustenabilitate și cele cu focus pe experiențe în condițiile măsurilor de distanțare? Cât de mult se va digitaliza retailul și cum putem reforma o întreagă industrie?

La aceste întrebări și multe altele vom răspunde la cea de-a opta ediție retailArena 2020 - retailAboveCorona: Retailing in times of Crisis. Timp de două zile vă propunem un eveniment complet, cu o abordare omnichannel, cu experiențe atât în offline, cât și în online, unde veți afla răspunsul la orice întrebare posibilă cu privire la evoluția acestor sectoare.

Timp de două zile participanții pot lua parte la dezbateri, workshopuri și networking, iar evenimentul va ingloba și componenta virtuală a InternetCorp, soluție dezvoltată de la debutul pandemiei - platforma Virtual Events.

 

De ce să participi?

  •  

    • Informații de ultim moment din domeniul retailului
    • Aplicații practice din strategiile de marketing și vânzări ale unor companii importante din domeniu
    • Idei noi pentru timpuri noi: avantajele unei afaceri în retailul tradițional vs. comert electronic
    • Networking de calitate într-un mediu virtual și identificarea de noi oportunități de business

Join, follow the news and spread the word!

retailArena este mai mult decat un eveniment, este o comunitate a specialiștilor din marketing, ecommerce și retail. Aici găsești știri relevante, interviuri și analize pentru piața de retail pe care te încurajăm să le distribui și, în acest fel, să ne ajuți să creștem împreună.

Contact

Adresează-ne orice întrebare legată de eveniment pe adresa retailarena@internetcorp.ro.

Vrei să te alături evenimentului în calitate de partener? Găsești mai multe informații aici.

Parteneri

Main Partner

Omnichannel Day Partner

Gold Partners

Silver Partners

Supporting Partners

Media Partners