Cătălin Samara

Cătălin Samara

Chief Operations Officer - Carrefour Romania

Cătălin Samara este membru al Comitetului Executiv Carrefour România din 2011. Până în prezent a deținut o serie de poziții strategice în cadrul companiei, de la Director Operațional de Hipermarketuri, la Director de Marketing, Digital și e-commerce, servicii clienți și omnicanal.

În 2017, s-a alăturat echipei BRINGO în calitate de Administrator și a contribuit la evoluția rapidă a acestui model de afaceri unic, conceput pentru a oferi o experiență personală de cumpărături. După ce a debutat în București, în mai puțin de 3 ani, BRINGO s-a extins la nivel național și, recent, a fost inclus în Top 10 startup-uri din România, realizat de The Org, unde ocupă locul 3.

În funcția sa actuală de Director de Operațiuni, Cătălin Samara este responsabil cu operațiunile tuturor formatelor de magazine fizice din rețeaua Carrefour România: hipermarketuri, supermarketuri, proximitate și Supeco. Pe lângă responsabilitățile de management ale Activelor, Caselor și Organizarea Proceselor, Cătălin coordonează și dezvoltarea modelului de business omnicanal ce cuprinde strategia de e-commerce și operațiunile de transformare digitală.

După ce a absolvit Universitatea Ovidius din Constanța, a intrat la Universitatea Blaise Pascal din Clermont-Ferrand, Franța, apoi a urmat o serie de programe la International Institute for Management Development(IMD), școala de educație în afaceri din Lausanne și London Business School.

Vezi restul speakerilor