Ioana Mucenic

Ioana Mucenic

Founder - Minio Studio

Ioana este antrepenor in publicitate de cand avea 22 de ani. Este membru al Charted Institute of Marketing, cu certificari in Inovatie&Managementul Schimbarii, Strategic Marketing si Managing Marketing. Este trainer certficat si speaker frecvent la evenimente de business locale si internationale. Este redactor invitat la publicatii specializate de trade marketing. Este pasionata de Design Thinking si User Experience.

In 2006 a co-finantat agentia de publicitate Pastel, pe care a condus-o aproape 10 ani. Din 2016, a infiintat agentia de comunicare strategica Minio Studio, care, in mai putin de 3 ani, a depasit 1.2 milioane de euro cifra de afaceri. Cu o crestere rapida a echipei si a proiectelor, agentia deruleaza proiecte si pentru piete puternice, precum Germania si Olanda.

Ioana are 1 ani de lucru in publicitate si 1 ani de antreprenoriat, timp in care a dezvoltat sau coordonat sute de campanii locale si regionale, pentru branduri precum Avon, Bergenbier, Colgate-Palmolive, Nivea, Jacobs, Milka, Marionnaud, Tenaris, Tefal, Reckitt Benckiser, Hochland si multi altii.

Vezi restul speakerilor