Retailarena

SPEAKER

October, 23-24. Sheraton Hotel.

Alexandra  Ristariu

Alexandra Ristariu

Director General - Mondelez Romania

Alexandra Ristariu a preluat functia de  Director General al Mondelez Romania, incepand cu luna iunie 2019. Din pozitia actuala, ea coordoneaza strategia de crestere a businessului Mondelez pe piata locala prin alinierea acesteia la strategia globala, lansata recent.

Alexandra Ristariu are o experienta internationala, avand peste 11 ani de practica globala. Ea inspira oamenii sa obtina cele mai bune performante si reuseste sa construiasca echipe puternice, cu rezultate remarcabile. Incepand cu anul 2015, Alexandra Ristariu a devenit membru al echipei de leadership a Mondelez SCE, iar din 2017 a coordonat Departamentul de Vanzari al Mondelez Romania, format dintr-o echipa de 120 de persoane. In cadrul acestei functii, a contribuit la dezvoltarea si implementarea strategiei de crestere a companiei in Romania, maximizand potentialul de vanzari.

Alexandra Ristariu a absolvit Facultatea de Contabilitate si Sisteme Informationale din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Vezi restul speakerilor