Retailarena

POWERED BY

retailAboveCorona: Retailing in times of crisis

- 27-28 octombrie -

retailArena - retailAboveCorona: Retailing in times of crisis.

retailArena 2020 - retailAboveCorona: Retailing in times of crisis este evenimentul de referinta care se concentreaza pe impactul pandemiei de Covid-19 in industria de retail, FCMG si eCommerce, pe schimbarile aduse in comportamentul de consum, dar si oportunitatile generate la scara larga.

Cum s-au adaptat retailerii noii realitati economice si de consum? Ce masuri au luat producatorii pentru a raspunde noilor nevoi ale consumatorilor? Cat de mult a accelerat pandemia anumite trenduri? Cate ar fi trebuit sa fi fost deja adoptate de retaileri si sa fi devenit noua normalitate? Care sunt noile tendinte care apar ca rezultat al pandemiei si in ce masura le putem anticipa in contextul schimbarilor dramatice de la o zi la alta? Ce strategii si solutii au adoptat comerciantii pentru a ramane relevanti si ce se prefigureaza in viitor in industria de retail? Mai au insemnatate strategiile de sustenabilitate si cele cu focus pe experiente in conditiile masurilor de distantare? Cat de mult se va digitaliza retailul si cum putem reforma o intreaga industrie?

La aceste intrebari si multe altele vom raspunde la cea de-a opta editie retailArena 2020 - retailAboveCorona: Retailing in times of Crisis. Timp de doua zile va propunem un eveniment complet, cu o abordare omnichannel, cu experiente atat in offline, cat si in online, unde veti afla raspunsul la orice intrebare posibila cu privire la evolutia acestor sectoare.

Timp de doua zile participantii pot lua parte la dezbateri, workshopuri si networking, iar evenimentul va ingloba si componenta virtuala a InternetCorp, solutie dezvoltata de la debutul pandemiei.

 

De ce sa participi?

  •  

    • Informatii de ultim moment din domeniul retailului
    • Aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu
    • Idei noi pentru timpuri noi: avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic
    • Networking de calitate intr-un mediu virtual si identificarea de noi oportunitati de business

La editia trecuta am avut:0 participanti unici
0 speakeri
0 aparitii in media

Audienta noastra0%

Marketing Specialists
(retailers & producers)

0%

Managing Director & CEO
(retail & ecommerce)

0%

Digital Specialists

0%

Business Development
Manager

0%

Advertising Specialists

0%

Others*

*Others = Analysts, Consultants, Key Account Managers, Commercial & Operational Managers, Real Estate Specialists, etc.

Join, follow the news and spread the word!

retailArena este mai mult decat un eveniment, este o comunitate a specialistilor din marketing, ecommerce si retail. Aici gasesti stiri relevante, interviuri si analize pentru piata de retail pe care te incurajam sa le distribui si, in acest fel, sa ne ajuti sa crestem impreuna.